Alltid fri frakt på beställningar över 499:-

 
Populära varumärken hos Glossme!
Sök produkt
Hem » Spel » Barnspel » Grodspel
Grodspel

Viking Toys

Grodspel

Pris: 99kr
 • Produktinformation

  Viking toys leksaker är populära leksaker tillverkade av mjuk, följsam plast och är utformade med mjuka, runda former utan vassa kanter som kan skada barnet vid lek. Viking Toys designar och tillverkar säkra och hållbara leksaker av hög kvalitet och deras leksaker uppskattas av både barn och föräldrar. Viking Toys ser över hela sin produktion och är medlemmar i ICTI CARE Foundation, en stiftelse som ser till att människor över hela världen som arbetar inom leksaks- tillverkning får bättre och säkrare arbetsplatser med rättvisa löner och villkor.
  Du kan dessutom diska alla deras leksaker i maskin! Ett av deras motton är att "Med våra leksaker vill vi stimulera barnens fantasi och få dem att själva utveckla sina lekar".

  För mer information om Viking Toys kan du besöka deras hemsida!


  Grodspel, 16 Grodor är ett jätteroligt och enkelt spel som även mindre barn kan spela! I detta söta set ingår sexton grodor i flera färgglada färger. Spelet går ut på att trycka på den bakre delen av grodan för att få den att hoppa. Man kan hoppa längdhopp med dem, eller tävla i vem som kan få flest grodor att hoppa in i hinken! Ett jätte kul spel för hela familjen!
  Grodorna tål maskindisk. Grodspel är inte lämpligt för barn under 3 år.

Relaterade produkter